N.S.V.V. 8 – Poortugaal 5 verslag

N.S.V.V. 8 – Poortugaal 5   3-2

Uit 2-2 gespeeld, hoewel ik me nog kan herinneren, dat het niet makkelijk was en achter gestaan hebben en tot de laatste minuut moesten knokken.

Eenmaal op het veld, viel het op, dat het niet hetzelfde elftal was als uit maar we moesten het er maar mee doen.

De wedstrijd was begonnen en wij liepen aardig te tikken, maar konden niet echt gevaarlijk worden aangezien we een beetje op het midden bleven steken.

Door een verkeerde bal, in de voeten van de tegenstander vlak voor ons zestienmeter gebied, kon Poortugaal 0-1 maken. We lieten onze kop niet hangen, maar lopen deed het niet, bij Poortugaal ook niet echt. Ze hadden wel 2 a 3 handige spelers voorin staan die onze verdediging aardig bezig hield. Het mocht niet baten, door een fraai afstandsschot kwam Poortugaal op 0-2. Balend als een stekker natuurlijk, maar we lieten ons niet kisten. We bleven op de deur van de verdediging van Poortugaal kloppen, na wat ballen diep gestuurd te hebben. Uit een cornerbal van Henk, kon Ferry bij de eerste paal intikken en we kwamen op 1-2. Het bleef buffelen tegen een paar handige voorhoedespelers van de tegenpartij, maar onze verdediging hield stand.

We gingen iets beter tikken, waarna de bal bij Berry kwam en fraai, net als het doelpunt van de tegenpartij, kon in schieten met een soort afstands-boogbal-schot, 2-2.

Loon naar werken en zo gingen we rusten.

De tweede helft was niet veel beter als de eerste helft, onze verdediging moest aardig aan de bak maar liet niets door. Er werd voor elke meter geknokt en uiteindelijk werden we via een indraaiende bal van Nutree, een corner, beloond, want Wim kon deze bal in het doel lopen en hoppa 3-2, en verdiend. Dit bleef de eindstand en, er werd voor elke meter geknokt als een team en daardoor hebben we gewonnen, op karakter !!!!