S.N.S 2 – N.S.V.V. 7 verslag

S.N.S 2 – N.S.V.V. 7                        27-9-2014

Rust 1-0

Eind 6-1

Doelpunt Mark Nootenboom

 

De eerste competitie wedstrijd van het seizoen, iedereen met wallen onder de ogen van het slechte slapen, want iedereen was zenuwachtig want vandaag was het zover, de nieuwe tenues.

Werkelijk fantastische outfits met de opdruk van onze sponsors, Cafe De Vrije Wereld en dartclub De Weggooiers. Inclusief tassen en trainingspakken. Dus onze eerste competitie wedstrijd in het nieuw.

 

Een beetje lamlendig weer en een zwaar veld, dat was nou niet de ideale situatie, als je maar elf man heb en gezien onze competitie, hebben we toch regelmatig een paar verse nodig in het veld. Maar we moesten roeien met de riemen die we hadden en dat viel niet mee. We konden Henk Nouen, onze trouwste supporter, nog charteren om te vlaggen, top Henk !!!!

We boden aardig tegenstand, tegen de waarschijnlijk reserve spelers van het eerste van S.N.S.

We maakten enkele combinaties maar konden geen vuist maken tegen het aanstormende S.N.S.

De constante druk zorgde ervoor dat Jerry een beenblessure opliep en van laatste man, linksback werd, gelukkig hebben wij spelers die overal uit de voeten kunnen en zijn plek werd waargenomen.

Helaas kwamen we 1-0 achter en dat duurde tot de rust. Maar de eerste helft had zijn tol al geeist.

De tweede helft begon en S.N.S. had enkele verse spelers opgesteld en het tempo gierde omhoog.

Gelukkig hadden we enkele briljante momenten, waarin Japie, al pingelend Mark kon bedienen met een messcherpe crosspass tussen de verdediging van S.N.S. door, daar hadden ze niet van terug en we maakten 1-1

Zo dus nu de boel dicht houden achterin, dat viel niet mee, enkele flutballen zorgde ervoor dat Ronald de ene na de andere bal uit het doel moest houden. Dat deed hij ook uitstekend, totdat we de druk niet meer aankonden en binnen 5 minuten na de 1-1 stonden we 2-1 achter en 3-1 en 4-1 in, denk ik, nog geen 10 minuten tijd. Met 10 man verder, Jerry ging eruit, hij had teveel last. De rest liep letterlijk op zijn tandvlees en kon niet meer. Zodoende moesten we deze wedstrijd afsluiten met een 6-1 verlies, helaas. Maar helemaal kapot en alles gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>