Flakkee 1 – NSVV 8 verslag

Flakkee 1 – N.S.V.V. 8                       2-7      (ruststand 1-5)

 

Doelpunten : Ferry 4x, Maurice 1x, Ollie 1x, Remco 1x.

 

1-1 Thuis en ik kan me nog herinneren dat we veel moeite hadden tegen deze jongens (gemiddeld zekker geen 25 jaar).

Koud en er stond een aardig windje op Flakkee en een waterig zonnetje.

 

We begonnen heel sterk, via de verdediging konden we lekker opbouwen , dat resulteerde in een bal van Leon op Remco, die langs de zijlijn naar voren kon oprukken en een voorzet op René kon geven die de voorzet naast schoot.

Even later, via de opbouw van Ruud, naar Maurice, welke laag voor kon geven en zodoende Remco de 0-1 liet scoren in de verre hoek.

Voetballend ging het heerlijk. Enige minpuntje was, dat Leon zijn kuitbeen blesseerde en moest douchen. Wim behartigde Leons belangen en na even wennen stuurde deze samen met Berry de verdediging aan.

De 0-2 kwam voort uit een aanval via Nutree en René, die kon helemaal tot in de zestienmeter komen en kon Ferry bedienen op de 0-2.

De 0-3 liet ook niet lang op zich wachten, een bal van achteren op René, draaiend tussen twee man en weg was tie, hij kon de bal terug leggen op Ferry en 0-3.

Even later gaf Henk een pass op Remco en deze kon van dichtbij scoren, tenminste dat dachten wij, hij wist de bal tegen de lat te schieten en het bleef 0-3.

Het zat Remco niet mee, hij miste nog een kans op aangeven van Maurice. Hij was niet de enige, René wist ook de bal naast te knikken, op aangeven van Remco, en kreeg hem er niet in.

Helaas wist Flakkee onze verdediging te verrassen met een uitgespeelde bal en kon 1-3 scoren.

De 1-4 werd door Ferry gescoord, op aangeven van Peter met een lange bal, Ferry zigzagt langs vier man heen en scoort, niet slecht voor iemand die uit de Gall&Gall opbelt of we al weg waren…….

De 1-5 was een beauty, Ollie schoot een afvallende bal onderkant lat het doel in met het chocolade been.

En zo gingen we de rust in.

De tweede helft liep minder lekker dan de eerste helft en het scoren wilde niet meer lukken, we kregen nog wel kansen, waaronder een voorzet van Nutree op René, die over kopte.

Het was voornamelijk Flakkee dat voetbalde en wij verdedigde, maar ze bleven voor onze zestienmeter steken.

Maurice wist de 1-6 er in te leggen, hij kreeg de bal van Ferry, die diep gestuurd werd, enkele verdedigers uitkapte en voorgaf en Maurice, die door de knieen moest (en dat viel niet mee) om de bal erin te koppen.

1-7 werd tot stand gebracht door een balletje van Erik op Ferry en deze kon hem beheerst in knikken.

Een smet op de wedstrijd (maar niet heus) was de penalty voor Flakkee welke werd veroorzaakt door Wim, die deed niets, naar horen zeggen, dat werd 2-7 en tevens de eindstand.

Wederom hebben we een prima resultaat neergezet, door leuk voetbal en karakter.

Daarna zijn we maar met een groep naar de sponsor geweest en hebben we het lichtje gevierd onder het genot van een borretje patat en een biertje.