Doelpuntenmaker : Miquel

Regenen, regenen en nog eens regenen…. Fris weer en dus heel nat.
Maar eenmaal in Melissant, werd het stralend weer. Een lekker vochtig veld is altijd lekker.
Een opvallende opstelling, doordat Ronald afwezig was, moest die Lange op het doel, die normaal
als 4e keeper op papier stond maar nu Opa in het 3e keept en Jan Willem probeert te fluiten, was het niet anders.
Vanaf het begin werd bekend dat Melissant een tegenstander was, waar we weleens een paar puntjes konden verdienen.
Er zat redelijk voetbal in en we konden op balbezit speen. Dat gaf zelfvertrouwen, zoveel dat zelfs Ruud de trucendoos open trok
en zijn tegenspeler omspeelde om vervolgens een leuke aanval in te leiden, die op niets uitliep.
Maurice had een schietkans welke naast ging. Nouenen en Henk konden leuk vanuit de midden de aanval aansturen, waar Ruus en Mark over de
vleugels konden voorzetten.
Helaas konden we de nul niet houden, Melissant kon 1-0 maken door een aanval over rechts.
Even later, tegen het einde van de eerste helft, door een verdedigingsfout, ko Melissant 2-0 maken, helaas, er zat meer in.
De tweede helft was voor ons en we domineerde, Martin kon uitbreken en met Henk, Nouen en Ferry diverse aanvallen creeeren.
Het was hard werken geblazen en zo nu en dan moesten we alle zeilen bijzetten, Lange hield er nog een bal uit maar wij kregen hem er niet in,
hoewel we beter waren. tot op het bijna einde van de wedstrijd, een voorzet, van ik dacht Martin, kwam bij Berry terecht, alleen voor doel,
helaas ging die er ook niet in. Ferry kreeg nog een kansje maar we moesten vertrekken met nul punten maar toch best een leuke pot gespeeld.
En in deze competitie is dat mooi meegenomen.