Den Bommel 3 – N.S.V.V. 7

Den Bommel  3 –  N.S.V.V. 7                       3-1                                         21 September 2013-10-15

Doelpunt (en) : Mark “Nutree” Nootenboom

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen, genoeg mensen en lekker weer.

We begonnen een beetje onwennig tegen een, op dat moment , sterkere tegenstander.

Onze passes kwamen niet aan en we werden eigenlijk overlopen door Den Bommel. We hadden alles nodig om een achterstand te voorkomen. Achterin moest iedereen flink aan de bak en voorin konden we de ballen niet vasthouden.

Den Bommel wist 1-0 te maken, door een bal langs Ronald in de korte hoek te mikken.

De rest van de eerste helft hebben we dus ook tegen deze achterstand aan gekeken en eigenlijk zelf geen echte kansen gekregen.

De tweede helft zou dan ook beter moeten om in ieder geval een puntje proberen te pikken.

Nou de tweede helft begon nou ook weer niet zo goed, binnen een kwartier stonden we met 3-0 achter. Een schot van Den Bommel, die Ronald niet aan heeft zien komen, een schot van afstand via de rug van René, die dan net over Ronald het doel ingaat.

Maar dat was ook eigenlijk gelijk een beetje de ommekeer. Henk en Wim wisten Remco en Ruud op de zijkanten te bedienen, evenals Maurice en we kregen wat kansjes. Een schot van Martin net mis, Maurice wist nog op doel te schieten maar hij wilde er niet in.

Vervolgens hebben we ook kennis gemaakt met de “gele kaart regel” en dus 10 minuten met z’n tienen moeten voetballen.

Uiteindelijk wist Remco Mark te bedienen en met een afstandsschot, eigenlijk nog via Wim, ging deze het doel in, 3-1.

En dat was tevens de eindstand. Een zware wedstrijd met een 7e wat nog niet echt loopt.