SNS 2 – N.S.V.V. 7 verslag

SNS 2 – N.S.V.V. 7                          3-1                                                                        12-10-2013

 

Doelpunt : Maurice “leggie “ Kortus

 

 

Lekker weer, een enkel buitje gehad, dus geen hard veld maar een zwaar veld, SNS.

Aangezien we nu in de laagste klasse zitten die we hebben, hadden we niet verwacht wederom tegen een jong elftal te voetballen maar alles heeft zijn redenen.

Zoals gezegd, allemaal jonge jongens, dus er werd een beroep gedaan op inzet en ook conditie.

Vanaf de eerste seconde konden we het niet aangelopen krijgen bij deze jongens. Nu hebben wij, zoals gewoonlijk, de “kluts” niet mee, omdat we te traag zijn of gewoon pech hebben. Deze mannen hadden die dus wel mee, tot ergernis van enkelen van ons.

Eenmaal in balbezit konden we eigenlijk de bal al slecht kwijt en konden we hem wel kwijt, dan speelden we hem te hard of te zacht in.

SNS kwam al gauw op 1-0 voorsprong, een uitgespeelde kans.

Wij kregen ook enkele kansen, Ferry werd een keer voor de keeper gezet en Maurice kreeg ook een aardige kans, helaas konden we ze niet afmaken.

Na een actie van Ronald, om een doelpunt te voorkomen, blesseerde hij zich aan zijn voet en moest wisselen met Opa. SNS scoorde alsnog, ondanks dat Ronald geblesseerd op de grond lag, 2-0.

Ronald moest het veld verlaten en werd vervangen door Opa.

We konden niet doordrukken en speelden niet lekker, ballen waren gauw kwijt en konden alleen maar reageren op de aanvallen van SNS.

Deze kregen weer een kans, doordat een speler alleen voor Opa kwam te staan en Opa hield deze er uit maar door een vervelende kluts, kwam deze bal alsnog voor de voeten van iemand van SNS, 3-0.

De tweede helft was gelukkig beter, we hadden een bank vol fitte mensen die we allemaal nodig zouden hebben, alleen deze bank kwam bijna vol te zitten met geblesseerden i.p.v. fitte mensen dat kwam doordat er heel hard gebuffeld moest worden.

Het liep ook beter, passes kwamen aan en we kwamen aan voetballen toe.

Ferry schoot op de keeper, Maurice kreeg nog enkele kansen, Nouen schiet rakelings voor langs.

Het ging beter, we creëerden kansen alleen maakten we ze niet af.

Maurice kreeg nog een kans en legde die af aan onze nieuwe aanwinst, Miguel, deze scoorde maar doelpunt werd afgekeurd op buitenspel maar was dat ook zo ???

Totdat er een corner kwam en deze op het hoofd van maurice via een tegenspeler in het doel van SNS verdween en zorgde voor de 3-1, wat tevens de eindstand was.

Vanachter kijk je een koe in zijn kont maar al hadden we alle kansen goed afgerond, hadden we zomaar kunnen winnen.

Maar als je spreekt over inzet en vechtlust, dan was het bij deze wedstrijd aanwezig !!!

Het loopt nog niet lekker maar we zijn een diesel en ik denk dat we tegen de winterstop toch wel enigszins gewend zijn aan het nivo en vervolgens kunnen pieken na de winterstop…..