N.S.V.V. 8 – Botlek verslag

15 September 2012

 

N.S.V.V. 8 – Botlek    0-0 rust.          0-1 eindstand

 

 

De eerste wedstrijd van het seizoen, na eerder twee bekerwedstrijden te hebben gespeeld.

Het is te hopen, dat de competitie meer brengt dan de beker, dat was eigenlijk niet om naar huis te schrijven.

Maar vandaag eerst Botlek.

Het viel gelijk op, dat deze mannen jonger en vitaler waren, dan de meeste van ons.

Je kon ook goed merken, dat deze jongens al langer met elkaar voetbalden, maar ja dat deden wij ook eigenlijk wel maar dat van hun zat net effe iets lekkerder in elkaar.

De voorhoedespelers van Botlek waren snelle jongens en technisch ook redelijk. Wij moeten het tegen zulke mannen altijd hebben van onze inzet.

Het ging gelijkmatig op maar de bal bleef voornamelijk rond het midden circuleren en heel even een actie richting doel. Wij moesten eigenlijk meer verdedigen dan aanvallen, zo nu en dan konden we een beetje gevaarlijk zijn, we kwamen niet verder dan een paar ballen naast en een kopbal bovenkant lat, dat waren eigenlijk onze enige wapenfeiten.

Ronald moest af en toe in actie komen maar Botlek kon ook niet echt gevaarlijk zijn en het bleven ook bij een paar ballen op doel.

Maar het buffelen van het 8e begon zijn tol te eisen en langzamerhand kwamen de pijntjes de kop opsteken en de conditie maar we hielden stand en konden de nul houden. Totdat, ik schat tien minuten voor tijd, Botlek een corner kreeg en deze de bal als met een flipperkasteffect via onze verdediging achter Ronald kreeg. Helaas, 0-1, terwijl wij eigenlijk gehoopt hadden op een dikverdiend punt tegen deze jongens, maar het mocht niet baten.

Maar op inzet redelijk gevoetbald. Uitblinkers waren er ook niet echt omdat iedereen zich helemaal heeft gegeven.

Het was lekker weer, dus hebben we ons maar getroost met een lekkere versnapering.