Strijen 5 – NSVV 7 verslag

Strijen 5 – N.S.V.V. 7                                                                                                   20 Sept. 2014

Rust 2-2

Eind 2-3

 

Doelpunten :

–          Miguel Priester

–          Remco Nouen

–          Mark Nootenboom

 

Om wederom maar niet met clichés te beginnen…..maar het was toch lekker weer.

Strijen is voor ons altijd een tegenstander waar de wedstrijd echt op strijd gevoetbald wordt, dus waarschijnlijk ook deze keer.

En net zulke werk, het was vanaf het begin strijd, fair en eerlijk maar wel wat harder als anders.

We begonnen goed, er waren diverse combinaties, driehoekjes en een-tweetjes. Zou het dan toch te maken hebben met de trainingen van Ad ? Geen flauw idee maar zou best kunnen, aangezien het partijtje op de trainingen voor ons nagenoeg bij het verleden hoort en dat werpt blijkbaar zijn vruchten af.

Helaas komt aan al het goede een eind. Ollie moest een balletje terug leggen naar het centrum maar zag een spits van Strijen over het hoofd, de bal was te zacht en met Ol zijn verkeerde been terug gespeeld, een perfecte assist op de verkeerde. 1-0. Helaas.

Maar gewoon blijven voetballen. Het duo Martin en Jerry achterin werkte goed. Hoewel het ook de wedstrijd werd van de ingeleverde ballen. Heel veel ballen werden bij de tegenstander ingeleverd door verkeerd, te zacht inspelen, zodoende was er een over en weer over het middenveld.

Totdat Japie (Miguel) de bal aangespeeld kreeg in het strafschopgebied van Strijen en zag dat de keeper voor zijn goal stond en lobte de bal over de keeper heen, waarbij een speler van Strijen de bal uit het doel sloeg waardoor wij een penalty kregen, die Japie er zelf in schoot.

Het was een over en weer van aanvallen, waar wij toch vaak de zeilen bij moesten zetten en oalsnog een doelpunt tegen kregen door een laag genomen corner die bij de eerste paal ingetikt werd door Strijen en zodoende 2-1 voor kwam. Dat duurde gelukkig niet lang.

Wij kregen een corner aan de linkerkant, door Mark genomen en fraai door Remco schuin in geknikt en zo kwamen wij op de 2-2.

De rest van de wedstrijd was buffelen, iedereen liep zijn benen uit zijn lijf om maar geen tegendoelpunt te krijgen en dat ging goed.

We veroverden de bal van Strijen en met een counter kon Maurice, met een diepte pass, Mark bedienen (Detail : Mark scoort vaker als hij tegen ons speelt dan dat hij met ons speelt…. Goed zo Mark) Mark omspeelt de keeper en tikte het winnende doelpunt in 2-3.

Fantastische pot, goed gevoetbald mannen.