GWB 3 – NSVV 8 verslag

Goudwaardse Boys 3 – N.S.V.V. 8   0-0 rust.          2-2 eindstand

Doelpunten : Remco Nouen, Ferry Kuipers.

Vol goede moed naar Goudswaard, thuis gewoonen, met 7-0 begreep ik. Het zou een makkie moeten wezen, daar moet je alleen nooit vanuit gaan…..

In het begin, was Goudswaard de betere ploeg maar met kanjers, zoals Berry, Ollie en Peter op de laatste linie, kon er eigenlijk weinig misgaan, deze gasten lopen al weken als echte profs te voetballen. Evenals het middenveld wat er voor stond, met oa Henk, Alex, Ruud, Nouen, Leggie en Mark, ook niet van die mensen waar je even mee gaat dollen, deze mensen zijn gebrand op de bal. En dan de voorhoede, Ferry, René, altijd goed voor een straal assists of doelpunten. En last but not least, de hekkensluiter Jeroen, die eens z’n mond open zou moeten trekken en onze dynamische-alles-uit-de-kruising-pakkende keeper Ronald.

Helaas was Leon geblesseerd en na lange tijd was Jan Willem er weer bij, was onterecht geschorst en heeft die schuld op zich genomen, welke trouwens, zoals een goed speler betaamd, overal inzetbaar is.

Maar zoals gezegd, GWB waren beter en drukte op onze verdediging, maar Berry en Collie hielden het potdicht, evenals Peter en Ollie op de flanken, er was voor GWB niet doorheen te komen. Wij kregen nog enkele kansen, via Remco en Ruud vanaf de zijkanten, maar konden niet echt gevaarlijk worden, twee schoten op het doel, dat was het wel, kan je nagaan, hoe sterk de verdediging van GWB was.

Ronald moest nog een paar keer optreden met fluwelen duiken hield hij elke bal tegen en vond dat Jan Willem het de tweede helft maar moest overnemen, dat kan je gerust aan deze duizendpoot overlaten.

We gingen ook met 0-0 de rust in. In de rust even een leuk babbeltje met elkaar en vol goede moed de tweede helft in.

GWB bleef aandringen voor onze zestienmeter en wij konden met vlagen gevaarlijk zijn, via uitvallen van Ferry, Mark en René. Een keer kwam Berry heeeeeeelemaal van achter in een solo verwikkeld met spelers van GWB, maar op het moment supreme ook met zichzelf. Collie, Peter, Ollie en Ruud konden het lang dicht houden, maar plots zag GWB kans om een klutsbal te scoren, 1-0 en zeer onterecht natuurlijk, want inmiddels speelden we al tegen 12 man, duhuu, al waren het er 15……

De scheids was zeer consequent met in het voordeel van GWB te fluiten, er liepen bij GWB meerdere mensen met de naam ikkke rond, wij hebben BOB.

GWB kon niet veel later weer een super klein gaatje in onze verdediging vinden en kon 2-0 maken.Wij hebben wel voor hetere vuren gestaan en een achterstand is zo weggewerkt.

Door goede combinaties, met Henk, Leggie en Remco, konden we regelmatig leuk opbouwen. Leggie kon langs de lijn via de linkerkant opbouwen, zodoende kwamen we regelmatig voor het doel, evenals via de rechterkant met passes van Peter en Alex, zo werd de voorhoede goed bediend. Via een mislukt schot, kan dus ook gebeuren, van Erik, kwam de bal voor Nouen zijn voeten en kon makkelijk de 2-1 scoren en verdiend want er werd gevochten voor elke centimeter.

Jan Willem hield het doel met sublieme acties leeg de tweede helft, mede door de uitmuntend voetballende verdediging van Peter, Collie, Ollie en Ruud.

Het achtste zou het achtste niet zijn als we gelijk konden maken en dat deden we ook, een lange bal van Peter op Ferry, die een lang stuk moest overbruggen,  werden we  beloond met de 2-2, karakter mannen.

We konden via snelle ballen van Alex en Leggie over de flanken nog een paar keer aan de overwinning ruiken. Henk kon nog een keer uithalen, Remco kreeg nog een schiet mogelijkheid, René en Erik schoten beide hoog over. Ferry kon nog scoren maar de keeper, 2.20 cm lang kon er nog net bij.

Jammer jongens maar weer goed gevoetbald.

De volgende keer als ik dit verslag schrijft, ga ik in bad zitten, nu heb ik heel het toetsenbord volgeslijmd, ik heb een fazant moeten slachten voor de veren en ik hoop dat jullie geens van allen nog kunnen zitten maar met een glimlach om de mond vanavond gaan slapen, man man man wat waren wij goed zeg !!!!!

 

Een gedachte over “GWB 3 – NSVV 8 verslag

  1. Pingback: GWB 3 – NSVV 8 verslag | nsvv8-tobbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>