N.S.V.V. 8 – Vlotbrug verslag

29 Sept. 2012

 

N.S.V.V. 8 – Vlotbrug              Uitslag  :  1-1  Rust  :1-1

 

Doelpunt (en) Remco Nouen.

 

Eindelijk eens een ander elftal van Vlotbrug, helaas zat er ook verschil in leeftijd maar dat moet niet uitmaken, zou je denken.

We begonnen wel goed, mijns inziens, we konden lekker tikken naar elkaar en er werd van achteruit opgebouwd. Onze tegenstander was eigenlijk iets behendiger met de bal.

Bij NSVV was er hier en daar een aarzeling maar toch zijn we enkele keren met leuk voetbal voor de zestien van de tegenstander terecht gekomen maar daar bleef het dan ook bij.

Het spel speelde zich voornamelijk af rond de middellijn en wij merkten, dat we wel een kans hadden op een punt, misschien wel drie.

We konden lekker opbouwen via Martin, Peter en Ruud richting het midden waar Henk de bal rond kon laten gaan. Onze halven, respectievelijk  Ruud, Harrie en Alex konden dan hun opmars naar voren doen, daar bleef het veelal steken, door een blok van verdedigers. Ik moet er wel bij zeggen dat wij veel problemen hebben met het fenomeen “de scorende spits”, daar proberen wij elke wedstrijd iets aan te doen alleen wil dat niet vlotten. Maar toch uit een aanval via Mark, die op de keeper schoot (Ronald in het kwadraat, niet onbelangrijk dit even aan te geven, dat er maar weinig ruimte tussen de keeper en de palen was), de bal die van de keeper afstootte werd opgevangen en ingeschoten door Remco Nouen.

Vervolgens kwamen wij onder druk te staan, we konden een tegendoelpunt rekken door hard te verdedigen en een enkele redding van Ronald.

Maar het noodlot sloeg vlak voor rust toe, Vlotbrug schoot hem fraai achter Ronald.

En met 1-1 gingen we de rust in.

De tweede helft was een over en weer van aanvallen maar geen van beide elftallen wist een kans op een doelpunt te creëren. Wij kregen wel enkele corners, waar nog een keer naast gekopt werd. Wim kreeg nog een leuke kans maar schoot op de keeper. Maurice werd het scoren belet door een leuke aanval via Henk en Wim naar René die hem voor de voeten van Maurice legde maar deze kreeg de bal niet lekker onder controle.

Doordat dingetjes niet lekker gingen, kwam er ook frustratie boven bij een enkeling, waarbij ook bij ondergetekende, moeten we maar niet meer doen en accepteren dat het de ene week beter kan gaan dan de andere week.

Al met al hebben we , denk ik, toch een punt verdiend maar het is wachten op de drie punten, wie weet volgende week tegen Rhoon.

Tot volgende week !